Паста Trek'n Eat з куркою та шпинатом у вершковому соусі

Паста Trek'n Eat з куркою та шпинатом у вершковому соусі

0 відгуків Код: 62801
495
Виробники
Наявність в магазинах
  • Київ Хоткевича
  • Київ Міхновського
  • Львів
  • Одеса
  • Дніпро
  • На складі
від 30 / міс
ПриватБанк
платежів: 6 - 2
А-Банк
платежів: 8 - 2
OTP Банк
платежів: 6 - 3
ПриватБанк
платежів: 24 - 2
Доставка
  • Відділення "Нової Пошти" Згідно з тарифами перевізника
  • Адресна доставка по Україні Згідно з тарифами перевізника
  • Відділення "Укрпошти" Згідно з тарифами перевізника

Оплата

Готівкою, банківською картою, в кредит / розстрочку, за безготівковим розрахунком. Детальніше про оплату

  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок

  • Офіційний дилер

Сублімована туристична їжа «Паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі». Дуже ніжна, з невимовно тонким і гармонійним смаком, ця страва нечасто залишає байдужим. Ідеальне поєднання інгредієнтів — легкого курячого м'яса, яєчної локшини, шпинату та ніжного вершкового соусу, з вдалими акцентами з овочів і тонким букетом спецій — створюють надзвичайно цілісну та смачну картину. «Паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі» — одна з найпопулярніших страв у лінійці німецьких субліматів Trek'n Eat. Швейцарські сублімати Trek'n Eat — це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, доки вода вбереться. Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів та штучних барвників — при цій технології вони просто не потрібні.

Особливості:

  • Виготовлено методом сублімаційного сушіння
  • 100% натуральних інгредієнтів
  • Без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку
  • Відмінне поєднання ваги та поживності
  • Мінімальний термін придатності — 5 років
  • Витримує нерегулярний вплив температур від −50 до +50 °C
  • Міцне водостійке паковання
  • Просте приготування
  • Суттєва економія часу та палива
  • Маса сухого продукту — 150 г, готового – 640 г


Спосіб приготування:

  • Для приготування залийте гарячу воду в пакет, перемішайте і зачекайте 15 хвилин.


Технологія сублімації:

  • Спочатку продукти піддають шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься у продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддаються будь-які харчі: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
  • Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, оминаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.
  • Готові страви пакують у спеціальні пакети, де ті зберігаються п'ять і більше років — незалежно від температури та вологості.


Характеристики:

  • Вид: Основна страва
  • Вага порції: 540 г
  • Вага: 150 г
  • Склад: макарони 50% (мука з твердих сортів пшениці, яйце, сіль), сметана порошкова 9%, концентрат сироваткового протеїну, крохмаль модифікований, мальтодекстрин, м'ясо курки 3%, кукурудза, помідори, шпинат 3%, цибуля, приправа (містить селеру), сіль, перець, натуральний ароматизатор. Маса сухого м'яса: 4.5 г (еквівалентно 15.7 г свіжого м'яса)
  • Алергени: яйця, глютен, молоко, селера
  • Енергетична цінність паковання: 590 ккал
  • Харчова цінність на 100 г:
  • Енергетична цінність: 393 ккал
  • Вуглеводи: 58 г
  • Білки: 12.8 г
  • Жири: 11 г

Характеристики Паста Trek'n Eat з куркою та шпинатом у вершковому соусі

Тип їжі
Сублімовані страви
Варіанти харчування
Страви з м`ясом
Вміст м`яса
Курятина
Вага
150 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Паста Trek'n Eat з куркою та шпинатом у вершковому соусі

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Паста Trek'n Eat з куркою та шпинатом у вершковому соусі